No items found.

Om oss

Verksamma med allservice sedan 2001

GPK Nord Allservice AB grundades 2001 och är ett privatägt företag som i dagsläget har mellan 8 till 10 anställda hantverkare. Vi har lång erfarenhet av branschen, hela 40 år inom städ och 8 år inom bygg. Det innebär att vi har goda förutsättningar för att kunna garantera dig perfekta resultat av varje utfört arbete. Önskar du hjälp med storstädning av din bostad, snickerier av möbler eller renovering av din villa? Vi på GPK Nord Allservice AB finns alltid nära till hands för att hjälpa dig med allt i hemmet. Vårt specialistområde är allservice utifrån kundens önskemål. Det innebär att det är du som beslutar vad du önskar få hjälp med samt när du känner dig nöjd med resultatet och inte längre behöver vår hjälp.

Lång erfarenhet av bygg och städbranschen

Vi har kunder bland både företagare och privatpersoner och erbjuder alltid personlig service med professionella resultat. Vi håller förmånliga priser för både våra bygg- och städtjänster. Självklart har du även möjligheten att nyttja ROT- och RUT-avdraget som ger dig avdrag på arbetskostnaden.

Tycker du att det låter intressant och önskar anlita oss för ditt projekt? Eller kanske önskar du få en kostnadsfri offert eller mer information om våra tjänster? Tveka då inte över att kontakta oss, antingen via mejl eller telefon, för snabba svar på just dina frågor.

Välkommen till GPK Nord Allservice AB!

Paskalis Kelekidis, VD

Paskalis Kelekidis

Ägare och ansvarig för städtjänster

paskalis@gpknord.se

070 – 422 55 12

Gezim Dani

Ägare och ansvarig för byggtjänster.

gezim@gpknord.se

072 – 912 89 57

Emir Jusuframic

Arbetsledare

emir@gpknord.se